Service och underhåll av din Peugeot

Här hittar du all information om underhåll och service av din Peugeot. Du kan även boka en tid i vår verkstad för ett hjulskifte eller läsa mer om vad vi erbjuder för tillbehör specialanpassade för just din bil.

Om du behöver hitta instruktionsboken till din Peugeot hittar du den här.

880X520 880 X 520 Peugeot Bokaservice
Boka service

När det är dags att boka service för din bil kan du enkelt göra det online hos oss. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och information om din bil, så kommer du att bli kontaktad för att slutföra bokningen.

Boka verkstadstid online
880X520 880 X 520 Peugeot Servic
Servicekoncept

Låt oss hjälpa dig att hålla din bil i bästa möjliga skick med specifika servicekoncept anpassade efter åldern på just din modell.

Se våra servicekoncept
1200X674 Fastpris
Fastpris på reservdelar

Vi har tagit fram fastpris på speciellt efterfrågade reservdelar till flera av våra populära modeller. På så vis vet du alltid precis vad den nya reservdelen och det medföljande arbetet kommer att kosta.

Läs mer om reservdelar
1200X674 Vindruta
Vindruta

Har du åkt på ett olyckligt stenskott eller en spricka? I vår auktoriserade verkstad kan vi både laga och byta din vindruta – dessutom hanterar vi kontakten med försäkringsbolaget åt dig.

Läs mer om vindruta
P Tillbehor 1200X674 2
Tillbehör

Förbered dig för alla äventyr genom att rusta din bil med våra kvalitetstillbehör och unna dig något extra. Vi har massor med fantastiska produkter specifikt framtagna för våra modeller.

Läs mer om Peugeot originaltillbehör
Peugeot Hjulskifte 1200X674
Hjulskifte

När det är dags att byta däck på din bil bokar du smidigt tid i vår verkstad så ordnar vi hjulskiftet åt dig, snabbt och smidigt.

Läs mer om hjulskifte och boka tid